divendres, 28 de maig del 2010

Darrere del blog... Gerard

Va néixer el 5 d'Abril de 1994 a Barcelona . Té 16 anys i és un estudiant. Actualment viu a La Palma de Cervelló amb els seus pares i els seus germans. És pobleri conegut com ''El que toca la guitarra'' o ''El fill de l'Inès''. Normalment és un noi calmat amb molt de què parlar i actiu, les seves aficions més preciades són: tocar la guitarra , estar a l'ordinador i jugar a futbol. També és una persona divertida , amb moltes frases ingenioses com: ''No és humà , és Català'' o '' Si cada cop que diuen una cosa com aquesta em donessin 5 cèntims , ja tindria 5 cèntims''.
"Aquest treball és un treball amb el que s'apren i es diverteix alhora , al principi no veia que aquest treball no et divertiries , i si et dic la veritat , no m'he aburrit gens ni mica. Al començament no estava convençut de que trobariem res peró al final ho vem trobar tot amb bon resultat. He treballat amb dos companys fantàstics com el Marc , també conegut com ''Triple M'' que és un genial treballador, i la Judit , una fantàsitica noia que treballava amb bon rendiment i amb resultats molt bons , en conclussió , que aquest treball ha sigut dels millors en tota la ESO , bon treball Lourdes i segueix animant als alumnes perquè segueixin estudiant."

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, Gerard! Gràcies pel teu comentari. És una feina difícil això d'engrescar alumnes per a estudiar. Però amb alumnes com tu és molt i molt fàcil.

Gràcies altre cop!!!
LOURDES

Publica un comentari a l'entrada

 

About Me